Nieuwsbrief maken en versturen

Door regelmatig een nieuwsbrief te verzenden blijf je communiceren met je doelgroep. Zo kun je eenvoudig diensten, producten of activiteiten onder de aandacht brengen.

Template laten maken

Je kunt een template voor je nieuwsbrief laten maken in de look & feel van de website. Deze template kan worden hergebruikt door er steeds nieuwe tekst en afbeeldingen aan toe te voegen. Bekijk ter illustratie de nieuwsbrieven van Duurzaamplus. Met de gebruiksvriendelijke service van MailChimp kun je ook zelf een nieuwsbrief opmaken, testen en verzenden. AmstelOnline geeft trainingen aan klanten die de e-mail zelf willen opmaken, testen en versturen.

Digitale (HTML) nieuwsbrief - e-mail campagne Ergens & Overal

Digitale┬á (HTML) nieuwbrief “Ergens & Overal”.

Inschrijven

Laat een inschrijfmodule op je website plaatsen zodat geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Ook zijn er allerlei mogelijkheden om bezoekers over te halen zich in te schrijven.

Service

Heb je zelf geen tijd? Concentreer je dan op de tekst en het kiezen van afbeeldingen. Laat AmstelOnline de e-mail campagne opmaken en versturen. De leesbaarheid wordt getest op verschillende devices zoals: desktops, laptops, tablets en smartphones. De teksten kunnen worden geredigeerd.

Nieuwsbrief templates voor Microsoft

Templates voor Microsoft

Uitgebreide statistieken

Hoe succesvol is je e-mail campagne? Elke mailing die je verstuurt beschikt over uitgebreide statistieken. Zo kun je zien aan hoeveel abonnees de e-mail is verstuurd. Hoeveel abonnees de e-mail hebben gelezen en gedeeld. Welke links het meeste verkeer naar je website hebben gegenereerd en nog veel meer. Met deze gegevens kun je de e-mail campagne evalueren en je content nog beter afstemmen op je abonnees.