Sander van Boxtel is freelance webdesigner

Hi, leuk om even kennis te maken. Ik heet Sander van Boxtel en ben freelance webdesigner met 17 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van snelle, strakke gebruiksvriendelijke websites. Ik werk elke dag met plezier aan verschillende projecten. Ik ben vormgever, programmeur, schrijver en generalist op het gebied van digitale media.

5 belangrijke wapenfeiten

1. Diploma Grafisch Ontwerper

Na het behalen van mijn VWO diploma aan het St. Maartens College in Voorburg heb ik geschiedenis gestudeerd aan de UVA. Daarna heb ik de opleiding tot A-verpleegkundige gevolgd in het AMC.  Na enige jaren werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige heb ik de opleiding grafisch ontwerpen gevolgd aan het Grafisch Media Instituut Amsterdam.

2. Webdesigner voor Microsoft Nederland

Ontwikkeling en beheer van de Portal Microsoft Zakelijk. Een portal met zakelijke tips, trucs en support voor ondernemers met 400.000 maandelijkse bezoekers.

3. E-mail marketing campagnes voor o.a. Microsoft & TIN

Het ontwerpen en versturen van e-mail marketing campagnes voor Microsoft Zakelijk & Theater Instituut Nederland. Bekijk deze op maat gemaakte nieuwsbrief voor een Theater festival in New York.

4. Opdrachtgevers:

Microsoft, MSN, Hotmail, Hallmark, AMC, Sharp, MAB Bouwfonds, Bearingpoint, TNS Nipo, TIN, Villa Uitzicht, Mindstudio, Cultuurplatform Ouder-Amstel, Monumenten Ouder-Amstel, 300in6, Taste and Tintle, Kamps Producties, Jas Trading, Gemeente Amsterdam, Adfab, Lucienne Haar & Trends, Addwhere, Heavy Parts Zone, Impact, FieldLed, Duurzaamplus enzovoorts.

5. Korte biografie van Sander van Boxtel door Annet Brinkhuis

Sander van Boxtel is een buitengewoon creatieve man die in gesprekken afwisselend speels en serieus overkomt. Hij is origineel, vindingrijk, heeft fantasie, heeft humor. Daarbij heeft hij diepgang en is breed maatschappelijk geïnteresseerd. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is betrokken.

Sander is in staat ideeën te ontwikkelen en heeft een goed voorstellingsvermogen. Hij komt naar voren als een zeer leergierige man. Sander komt helemaal uit de verf als hij in een omgeving is waar hij kan creëren.