WordPress website ontwikkeling

WordPress zorgt dat je makkelijk en snel tekst en afbeeldingen kunt publiceren. Niets staat je in de weg om je doel te bereiken.

Lage ontwikkelkosten

De ontwikkeling van een WordPress website is eenvoudig door kant en klare professionele ontwerpen en functies. WordPress is gratis Open Source Software. Wereldwijd zijn er programmeurs die WordPress continu verbeteren. Voor elk doel zijn er plug-ins met extra functionaliteiten beschikbaar. De ontwikkeling van een site verloopt daardoor sneller dan bij andere systemen.

Wordpress website ontwikkeling
Wordpress website ontwikkeling

Website van hoge kwaliteit

De opgeleverde website werkt goed op alle schermformaten en is getest op populaire apparaten en besturings-systemen. Er wordt bij de bouw gebruik gemaakt van de beste (premium) thema`s en plug-ins die regelmatig worden geupdated. Je site wordt aangemeld met Google webmaster tools en daardoor continu gemonitord. De website sluit naadloos aan op je bestaande of te ontwikkelen huisstijl.

Zoekmachine vriendelijk

Bij de ontwikkeling van WordPress is rekening gehouden met zoekmachines.  Google kan daardoor een website met WordPress goed doorzoeken en indexeren. Het is wel belangrijk dat je teksten zich focussen op belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Dat kan met behulp van een plug-in die je precies laat weten hoe je zelf je tekst kunt optimaliseren.

Website ontwikkeling
Wordpress website ontwikkeling

WordPress hosting advies

De hosting van een WordPress is erg belangrijk voor de snelheid en veiligheid van de site. Je krijgt advies over hostingbedrijven en de kosten van verschillende hostingpakketten. De gespecialiseerde WordPress host maakt gebruik van een geavanceerde architectuur, WordPress caching en een Content Delivery Network. Je sluit zelf een contract met een hostingbedrijf (dus geen reselling).

We horen graag waarmee we je kunnen helpen?