Nieuwe WordPress site voor Mindstudio

Nieuwe WordPress site voor Mindstudio

De nieuwe WordPress site van Mindstudio heeft een aantal geavanceerde functionaliteiten. Zo is de nieuwe WordPress site ontwikkeld met het WordPress thema Twenty Fourteen. Dat is een Magazine thema waarmee je makkelijk verschillende soorten media zoals: foto`s, video en geluidsfragmenten kunt publiceren.

Op de nieuwe WordPress site van de Mindstudio kunnen oefeningen worden beluisterd met de ingebouwde HTML 5 mediaspeler. De nieuwe WordPress site maakt gebruik van een Events plug-in om op een gebruiksvriendelijke manier trainingen te publiceren en aan de WordPress Agenda toe te voegen. Trainingen die zijn verlopen verdwijnen automatisch uit de apgenda.

De nieuwe WordPress site is responsive

Dat betekent dat het ontwerp van de website zich automatisch aanpast aan de breedte van alle moderne apparaten. De nieuwe WordPress site is dus optimaal te bewonderen op: desktops, smartphones, tablets en laptops. Dus één nieuwe WordPress website voor alle devices. Zelfs smartphone bezoekers kunnen zich makkelijk aanmelden voor de trainingen met het responsive aanmeldformulier. Ook de slideshow op de homepage ziet er fantastisch uit op allerlei verschillende beeldschermen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief via Mailchimp

Bezoekers kunnen zich via de site aanmelden voor de Mindstudio Nieuwsbrief. Met Mailchimp kan de nieuwsbrief razendsnel worden voorzien van nieuwe content. De nieuwsbrief zal ook zijn geoptimaliseerd voor verschillende schermbreedtes.

Na het versturen kan worden bekeken hoeveel ontvangers de nieuwsbrief hebben geopend en hoe vaak er is doorgeklikt naar de website (zie afbeelding).

“Ha Sander, net op de nieuwe site gekeken. Echt mooi joh! Mijn complimenten. — Trees van Hennik.”