Website laten maken met WordPress

Website laten maken met WordPress

Een nieuwe website laten maken met een content management systeem die er perfect uit ziet op je mobiel. Dat was de opdracht van Addwhere. Dat betekent dat het ontwerp van de site zich automatisch moet aanpassen aan de breedte van het scherm van tablets, deskstops en smartphones.
 

Een zoekmachine vriendelijke website laten maken

Addwhere wil zelf de teksten voor de webpagina`s kunnen optimaliseren voor een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten. De pagina`s moeten makkelijk gedeeld kunnen worden op de verschillende sociale media zoals: Twitter, Facebook, LinkedIn en Google +.

Ook wilden zij de website laten maken met een contactformulier op elke pagina en een twitterfeed waarin de laatste tweets worden getoond. Verder stond er een blog op hun verlanglijstje waarin zij makkelijk nieuwsberichten kunnen publiceren.

AmstelOnline bouwde voor Addwhere een Responsive website met een zoekmachine optimalisatie plug-in. Na een korte training heeft Gert Kleijer van Addwhere zelf alle teksten geoptimaliseerd. Ook heeft hij geleerd om zelf blog berichten aan de site toe te voegen.

De blog pagina`s op de site kunnen worden geshared op de verschillende sociale media. Addwhere twittert er op los en de laatste Tweets van Addwhere komen automatisch in de Twitterfeed in de rechter sidebar en in de footer van de site. Op elke pagina van de site zit onderin de pagina een mini contactformulier.