Website laten maken in Uithoorn

Wil je een website laten maken voor je diensten of activiteiten in Uithoorn? AmstelOnline heeft al 20 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites. Deze pagina is speciaal gemaakt voor bezoekers uit Uithoorn die een website willen laten maken.

Zoekmachine vriendelijke websites

AmstelOnline bouwt goed vindbare en zoekmachine vriendelijke websites. Je krijgt advies hoe je de teksten van je site goed kunt optimaliseren met de belangrijkste zoekwoorden. Dat begint met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Welke zoekwoorden worden gebruikt om je product, dienst of activiteit te vinden. Verder is een duidelijke hiërarchische structuur van de website belangrijk. Een optimale linkstructuur en optimalisatie van tekst en afbeeldingen zorgen voor een goed indexeerbare site. Lees meer over zoekmachineoptimalisatie.

Website laten maken Uithoorn

Sportief Ouder-Amstel

Alle sportaanbieders en sportlocaties worden op deze website gepubliceerd door de gemeente Ouder-Amstel. In de agenda worden sportieve activiteiten gepubliceerd. AmstelOnline heeft de website gebouwd en het logo vormgegeven.

“Ik vind het een mooie en professionele site, chapeau!”

Rens van Kleij, Sportmaatwerk

Websites, Nieuwsbrieven, Logo`s, Flyers en Visitekaartjes

AmstelOnline heeft een goed gevoel voor typografie en ontwerp. We kunnen een uniek ontwerp maken voor je website, logo of nieuwsbrief.

Website laten maken Uithoorn

Brochure voor Taste & Tintle die ook bubbels bezorgen in Uithoorn.

Contact

Neem contact op voor meer informatie, een offerte of advies.

AmstelOnline
Jan de Beijerhof 44
Ouderkerk aan de Amstel
T: 020-6850825
M: 0647200111

Responsive website voor smartphone en tablet

Responsive websites schalen mee met de breedte van het scherm van de bezoeker. De grootte van de tekst is op elk apparaat goed leesbaar. Steeds meer mensen gebruiken hun tablet en smartphone om websites te bezoeken. Daarom is het belangrijk om deze bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Google plaatst websites die op mobiele apparaten gebruiksvriendelijk en goed leesbaar zijn hoger in de zoekresultaten.