Website laten maken in Amstelveen

Een website laten maken voor je bedrijf in Amstelveen? AmstelOnline is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites met een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Meer bezoekers

AmstelOnline ontwikkelt goed vindbare zoekmachine vriendelijke websites. Je krijgt advies over een gedegen zoekwoorden onderzoek en het maken van een duidelijke hiƫrarchische structuur. Er wordt gezorgd voor een optimale interne linkstructuur en optimalisatie van tekst en afbeeldingen. Lees meer over zoekmachineoptimalisatie.

Mobile friendly

Je krijgt een website die zich automatisch aanpast aan de breedte van het scherm van de gebruiker. De leesbaarheid van de tekst en de grootte van de afbeeldingen zijn optimaal. Google beoordeelt mobiel vriendelijke webpagina`s beter dan webpagina`s die dat niet zijn. Beoordeel of je webpagina mobiel vriendelijk is.

Website laten maken Amstelveen

Mindstudio Amstelveen

Voor de Mindstudio in Amstelveen hebben we een responsive website gemaakt waarmee zij op een overzichtelijke wijze hun trainingen kunnen publiceren. Bezoekers kunnen zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Onze diensten

We ontwikkelen niet alleen websites maar versturen ook digitale nieuwsbrieven en ontwerpen logo`s, visitekaartjes en flyers. Ook beheren we websites en voorzien deze van de laatste updates.

Website laten maken Amstelveen

Folder Taste & Tintle, zij bezorgen ook Champagne in Amstelveen

Contact

We horen graag waarmee we je kunnen helpen en geven vrijblijvend advies.

AmstelOnline
Jan de Beijerhof 44
Ouderkerk aan de Amstel
T: 020-6850825
M: 0647200111