Zoekmachine optimalisatie Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie bureau bij Amsterdam: genereer meer bezoekers op uw webpagina’s! AmstelOnline optimaliseert websites zodat uw website hoger eindigt in de zoekresultaten bij Google.

Veel website eigenaren laten hun website optimaliseren voor zoekmachines. Vooral in Amsterdam, de regio waar AmstelOnline actief is op het gebied van zoekmachine marketing. Bij de bouw van een website besteedt AmstelOnline veel aandacht aan zoekmachine optimalisatie. Zo installeren wij standaard een zeer geavanceerde zoekmachine optimalisatie plug-in. Daarmee kunt u zelf uw website optimaliseren voor zoekmachines. Ook geven wij trainingen om u op weg te helpen met het optimaliseren van uw website.

Vaak stellen klanten in de regio Amsterdam ons de vraag: “Hoe komt mijn website bovenaan in Google?” Hoe vergroot ik de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google? Vragen waar AmstelOnline u verder mee kan helpen. AmstelOnline is actief in de regio Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Het optimaliseren van uw website zorgt voor meer bezoekers aan uw webpagina`s.

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO optimalisatie) is een vak apart. Wij zijn gespecialiseerd in website optimalisatie. AmstelOnline kan u van dienst zijn met zoekmachine optimalisatie gericht op de zoekmachine Google. Verschillende bedrijven in de regio Amsterdam zijn met hulp van AmstelOnline op de eerste pagina van Google terecht gekomen.

AmstelOnline is een van de goedkoopste zoekmachine optimalisatie bureaus in Amsterdam en omstreken. AmstelOnline optimaliseert uw website voor € 50,-per zoekterm (ex BTW). Een redelijk tarief waarmee we de afgelopen jaren vele bedrijven in de regio Amsterdam geholpen hebben.

Website optimalisatie in de regio Amsterdam

Om een website zo goed mogelijk te laten scoren in Google beoordelen we uw website op de volgende punten:

 • Worden de juiste zoekwoorden effectief gebruikt?
 • Is de dichtheid van de zoekwoorden in de tekst okay?
 • Komen de zoekwoorden voor in de eerste paragraaf van de tekst?
 • Komen de zoekwoorden voor in de titels, koppen en meta omschrijving van de webpagina?
 • Is het totaal aantal woorden op de pagina voldoende?
 • Zijn de koppen in de tekst op de juiste manier opgemaakt?
 • Zijn er afbeeldingen aan de pagina toegevoegd en bevat de omschrijving en Alt tekst de zoekwoorden?
 • Bevat de pagina in of externe links met in de tekst de zoekwoorden.
 • Zijn er een aantal zoekwoorden Bold gemaakt.
 • Linken er externe websites naar de betreffende pagina.
 • Zijn er links aan de tekst toegevoegd naar in- of externe sites

Bij zoekmachine optimalisatie is het doel om met uw webpagina`s een zo hoog mogelijke positie in de organische zoekresultaten te bereiken. Het aanpassen van de techniek en de structuur van uw website volgens de richtlijnen van de zoekmachines is een belangrijk onderdeel van dit proces.

AmstelOnline is een webdesign en ontwerp bureau dat u graag helpt met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Door uw website goed te optimaliseren wordt deze veel beter gevonden door de verschillende zoekmachines. Neem vrijblijvend contact op met AmstelOnline. Wij kunnen u altijd van dienst zijn met gratis tips of adviezen. Direct contact opnemen. Bel 020-6850825.