Website laten maken in Amsterdam

Wil je een website laten maken voor je activiteiten in Amsterdam? Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites met een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Daarmee kun je makkelijk zelf tekst en afbeeldingen aan je site toevoegen, zelfs op je mobiel.

Goed gevonden worden in Google

Om ervoor te zorgen dat je webpagina`s goed gevonden worden geef ik advies over een gedegen zoekwoordenonderzoek. Je website wordt standaard uitgerust met een gebruiksvriendelijke zoekmachine optimalisatie plug-in. Met deze software kun je de zoekwoorden op strategische plekken in de tekst, afbeeldingen en links laten terugkomen. Zo kun je Google duidelijk maken waar je webpagina`s over gaan zodat je hoger eindigt in de zoekresultaten. Lees meer over zoekmachineoptimalisatie.

Mobiel vriendelijke website

Steeds meer gebruikers bezoeken websites met een smartphone of tablet. Daarom moet een website zich automatisch aanpassen aan de afmetingen van het scherm van de gebruiker. Deze techniek wordt ook wel responsive webdesign genoemd. Daarbij is de leesbaarheid van de tekst en de grootte van de afbeeldingen op smartphone, tablet en desktop altijd optimaal. De leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je site wordt tijdens de bouw getest op alle mogelijke schermbreedtes. Hier kun je laten beoordelen of een webpagina mobiel vriendelijk is.

Website laten maken Amsterdam

Heavy Parts Zone uit Amsterdam

Voor Heavy Parts Zone heeft AmstelOnline een nieuw logo vormgegeven en 6 websites gebouwd in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans & Portugees. Lees meer…

Contact

We horen graag waarmee we u kunnen helpen en geven vrijblijvend advies.

AmstelOnline
Jan de Beijerhof 44
Ouderkerk aan de Amstel
T: 020-6850825
M: 0647200111

Diensten

Ik bouw websites, verstuur nieuwsbrieven en kan je logo, visitekaartje of folder ontwerpen. Uiteraard kun je ook terecht voor het aanpassen, updaten, wijzigen of vernieuwen van je site.

Website laten maken Amsterdam9E9D92

Website laten maken Amsterdam